News

2011

Další měsíc je za námi a po hudební stránce to byl měsíc více než vydařený. Před více jak měsícem se v ČR ukázal další z DJs světového formátu.

16. Listopadu, den před státním svátkem se v klubu Tabarin odehrála další rezidentní noc Mekki Martina s názvem House Night,na které zahrál holandský DJ Nicky Romero.Párty to byla rozjetá od začátku až do konce a díky skvělé atmosféře, kterou dokázal Nicky Romero vytvořit, to byla jedna z těch nezapomenutelných akcí v klubu Tabarin.Nicky Romero byl nadšen nejen pohostinností, ale i celkovou atmosférou v klubu a slíbil, že ho v roce 2012 znovu uslyšíme.

O pár dní později se Mekki Martin a jeho kolega Andy Smitth ukázali v opavském klubu TARATARA.  Kluci si zde vystřihly jeden z dalších setů pod projektem Wave House Gang. I další párty, která se tentokrát odehrála 2. 12. v klubu 7. Nebe patřila právě tomuto projektu.

Další z novinek, která nabírají na intenzitě a poslechovosti jsou radioshow. Mekki Martin patří mezi ty, kteří mají svoji radioshow nejen na inet radiu, ale také v živém vysílání jednoho z cz radií. Jedná se o radio Free. Radioshow můžete ladit na frekvenci 107FM a nebo také online na webu www.freeradio.cz. Vysílací čas je každou neděli od 21:00, pokud ale nestihnete živé vysílání, není nic jednoduššího než přejít na odkaz http://www.freeradio.cz/podcast/mekki-martin, kde je možné celý podcast poslechnout ze záznamu.

Druhým z radií, je německé internetové radio Sunshine, kde v pořadu Sunshine live můžete slyšet sety Mekki Martina.

Přímo horkou pochutinou z kuchyně Mekkiho je nový track ZOPPY, který vyšel na jeho domovském labelu URecordings 14. 11. 2011 a pohybuje se na hranici house/progressive house. Poslech a stažení je možné na portálu Beatport, kde lze nalézt komplet celou diskografii. Mekki Martin – ZOPPY: http://www.beatport.com/track/zoppy-original-mix/3075701

Rádi bychom Vás také pozvali na oslavu konce roku, která se bude odehrávat v klubu Tabarin pod taktovkou rezidentů Mekki Martina a Andy Smittha. Celý silvestrovský večírek začne pre party již 30. 12., na kterou bude navazovat velká silvestrovská oslava, na které vystoupí opět rezidentní duo Wave House Gang a jejich host DJ Pekos. Všichni jste zváni užít si a oslavit konec a začátek nového roku. Uvidíme se!

VIDEO

 

Newsletter